Kurser i Toscana

Fertin Pharma A/S om deres oplevelse af kurset i Toscana med Steen:

Så kom endelig dagen, som vi alle 12 havde set frem til. Vores afgang til Pisa/Toscana og vores kursus i anerkendende kommunikation. Det var cirka en måned siden vi havde haft indledning til kurset hjemme i firmaet, og vi havde set frem til det lige siden. Vi mødte alle forventningsfulde frem i Billund Lufthavn med afgang sidst på aftenen og landede i Pisa omkring midnat. Efter en tur med bus på cirka 1 time var vi fremme ved hotellet i Colle Val D´Elsa. Vi fik lidt natmad og derefter fik vi udleveret nøgler til vores værelser, og godt trætte var vi hurtigt til køjs. Næste morgen startede kurset efter morgenmaden, men som man kan se af programmet var der ud over selve kurset tid til indimellem at både se og smage Toscana.

Byen vi boede i, Colle Val D’Elsa, var en gammel middelalderby med fæstningsværker og mure omkring byen. Den var meget spændende at udforske. Byen var delt op i 2 dele – en gammel og oprindelig bydel og en ny, der lå et stykke nede ad bjerget. Man kunne faktisk tage en elevator fra den gamle del til den nye del af byen.

Vi besøgte desuden Siena, som er en meget smuk by med et blomstrende forretningsliv og mange spændende butikker. Vi var i samarbejdets navn alle sammen på kokkeskole, hvor vi skulle lave et fælles måltid med flere retter. Det var selvfølgelig en stor udfordring, men ved fælles hjælp fik vi dels en fantastisk oplevelse, men også et fantastisk og velsmagende måltid. Efter vores teambuildingkursus udi madlavning kørte vi tilbage på hotellet, hvor vi skulle se Danmarks første fodboldkamp ved EM (som jo gik rigtig godt) og senere ved middagen samme aften fik vi alle at føle, at vi havde været på kokkeskole: Der var ikke nogen, der havde den store appetit

Så oprandt den sidste undervisningsdag i Toscana. Efter først at have været på tur rundt i Colle Val D’Elsa satte vi kursen mod Pisa og det skæve tårn. Her fik vi rigtig at føle, at man levede af turister. Vi nød byen et par timer inden, der med tunge skridt, var afgang fra Pisa tilbage til Billund.

Det var et fantastisk og berigende kursus i Toscana og vi havde alle et stort udbytte af det. Jeg kan varmt anbefale kurset, og at det blev afholdt i Toscana betød prismæssigt ingenting, prisen ved afholdelse i Danmark ville være blevet den samme. Så ud over selve indholdet af kurset krydres det meget af at blive afholdt i Toscana

De bedste hilsener

Ole Nielsen
Tillidsrepræsentant, Fertin Pharma A/S

og

Povl Martin Jensen
Production Manager, Fertin Pharma A/S

Se billeder her fra turen til Toscana